StyleFruits

StyleFruits

StyleFruits

Ben jij ook zo iemand die nutteloze websites afstruint wanneer je eigenlijk belangrijke dingen moet doen? Wanneer ik me verveel (of eigenlijk heel hard zou moeten studeren), struin ik één voor één een vast riedeltje af. Facebook, Youtube, Buienradar (waarom eigenlijk, als ik toch binnen zit), m’n mailbox, Dumpert, net zo lang tot ik me bedenk dat er op Facebook vast weer nieuwe berichten zijn gepost. En dan begint het riedeltje weer van voor af aan.Heel soms werp ik een vluchtige blik op Zalando.nl, maar dan ook echt héél vluchtig.  Ik ben zo iemand die in vlagen zin heeft om alles te kopen wat los en vast zit. En dat is gevaarlijk voor mijn arme bankrekening die steeds verder krimpt en langzaam een zielige bodem bereikt. Wanneer ik in zo’n vlaag in een kledingwinkel sta en het laatste perfecte blouseje zie in de handen van iemand anders, ruk ik het zo uit de handen en ren ik in sprint naar de kassa zonder het te passen, een verbouwereerd koppie achterlatend.

Oké, eigenlijk alleen in gedachte. Maar ik zou het graag eens voor het echie willen proberen.

Kimziej, niet afdwalen.
Waar ik eigenlijk naartoe wil is dat ik een website ontdekt heb die echt nog veel beter is dan Zalando. Waar je gewoon leuke outfits kunt bekijken om zelf een beetje inspiratie op te doen. Ooit gehoord van Stylefruits.nl? Niets geen vluchtige blikken meer, voor deze website mag je wel eens even goed gaan zitten!

Stylefruits onderscheidt zich van andere webshops door een mogelijkheid om modeartikelen vrij te combineren tot eigen outfits. Op de website zijn al honderden outfits te vinden die door andere bezoekers zijn bedacht. En ik moet zeggen: niet slecht!
Wanneer je je hebt aangemeld, kun je zelf ook aan de slag. Je kunt je creaties delen op de website en deze laten beoordelen door andere bezoekers. Hieronder een paar voorbeelden.
Leuk toch? Ik word er in ieder geval best een beetje gelukkig van. Op deze manier kan iedereen erbij lopen als een mode- majesteit!
2

1

3

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>