Sneakers parade

Sneakers parade

sneaker
Ik beken: ik ben niet de persoon die tot in detail op de hoogte is van alles wat er in modeland gebeurt. Toch kan zelfs ik af en toe echt heel blij worden van bepaalde trends. Dit jaar ben ik echt hélemaal weg van de sneakers. Echt, wie deze trend heeft gestart is een held! Lekker casual, comfortabel, maar toch ook supervrouwelijk. En voor ieder wat wils: felroze, pimpelpaars, panterprint, of gewoon zacht beige: alles is mogelijk en alles is goed. Echt een mooie aanvulling voor op je schoenenrek dus. De zomer mag dan wel al voorbij zijn, maar ook in de herfst kunnen deze nog prima. Vandaag laat ik jullie mijn grootste favorieten zien! 

sneakerPiure, €79,99 bij Dolcis
Ik draag niet vaak dierenprintjes, maar ik vind het wel heel stoer! Ik denk dat deze sneakers heel mooi staan onder een zwarte skinny jeans. Voor de zelfde prijs zijn deze sneakers bij Dolci ook verkrijgbaar met zebraprint. Nice!

schoen2
Poelman, €79,99 bij Shoemixx.nl
Wat ik zo mooi vind aan deze sneakers, is dat ze uit verschillende kleuren én verschillend materiaal bestaan. Deze luipaardprint vind ik het mooist, maar ze hebben ook een versie met slangenprint.

schoen4Pepe Jeans Aberlady, van €48,95 voor €39,16 bij Zalando.nl
Mooi printje voor een mooi prijsje. Do I need to say more?

schoen 4Inkkas Aztec, van €94,95 voor €75,96 bij Zalando.nl
Het moge duidelijk zijn dat ik echt van kleur houd. Deze sneakers met een Indiaas tintje zien er gewoon lekker vrolijk uit. Door de combinatie van felroze, okergeel en donkere kleuren vind ik deze sneakers heel geschikt voor de herfst.

schoen 5Inkkas Zig Zag, €94,95 bij Zalando.nl
Deze lijken een beetje op de Inkkas Aztec, maar ogen net iets rustiger en zijn misschien wat gemakkelijker te combineren. Leuk om al in huis te hebben als de lente er straks weer aankomt! Deze is wel echt mijn allergrootste favoriet en staat op één op mijn verlanglijstje. Hebben, hebben, hebben!

schoen6Skeckers, €64,95 bij Shoeline.nl
De combinatie grijs en roze is altijd goed. Dit vind ik wel echt sneakers voor sportievelingen. Iets te sportief voor mij misschien, maar als nieuwe sportschoenen zou ik ze zo aanschaffen.

Schoen7

Vans, van 69,95 voor €20,98 bij Bijenkorf.nl
En tot slot: mooi roze is niet lelijk! Vans blijft natuurlijk een topmerk, en de Bijenkorf is flink aan het stunten met de prijzen van deze sneakers. In de webshop van de Bijenkorf zijn ze nu helaas uitverkocht. Wel hebben ze nog de klassieke blauwe Vans voor 45! Klik hier om deze te bekijken.

Wat is jullie favoriet?

Liefs


One thought on “Sneakers parade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>