Shop Til I Drop! Week #44

Shop Til I Drop! Week #44

imageOooh, wat hou ik van shoppen! Eens in de zoveel tijd krijg ik een soort hongerige drang om geld over de balk te smijten. En tja, dan is er geen ontkomen meer aan. Dan laat ik alles vallen waar ik mee bezig ben en vlieg ik naar de eerste de beste DA, Kruidvat, Vero Moda of Zara. Soms heb ik zelfs zin om de Hema leeg te graaien, maar dan is het wel ernstig gesteld.

Vorige week had ik zo’n bui (en ja, ik ben de Hema ingerend). Omdat ik de laatste tijd wat meer andere bloggers volg en heel veel goede en betaalbare producten voorbij zie komen, kon ik het niet laten om een aantal van deze producten eens uit te proberen. Bij het uittesten van nieuwe producten heb ik met grote regelmaat een miskoop te pakken. Deze keer ben ik oprecht blij met alles wat ik heb gekocht (behalve het vest dan misschien).

tasOké, dit was misschien toch iets wat ik niet helemaal nodig had: een tasje voor nog geen twee euro van de Hema. Geen idee waar ik dit nu weer voor ga gebruiken, maar hij deed me denken aan een gymtasje wat ik vroeger op de basisschool altijd bij me had. Nostalgie!

20141105_152634Ein-de-lijk een fatsoenlijke spiegel, ook van de Hema. Fijn dingetje en maar een paar euro! Voortaan zit mijn make-up vast wat minder scheef nu ik niet meer met één hand een spiegel hoef vast te houden. ;)

20141105_152504Lekkere douchespons! Vind ik veel fijner dan een washandje omdat het zo lekker schuimt. En mijn vorige was zo uit elkaar gevallen dat ik er een sliert van een meter mee kon maken. Dat doucht toch niet zo héél handig.

20141105_152436

Garnier micellair reinigingswater (6,99). Deze heb ik nog niet gebruikt, maar ben er wel heel erg benieuwd naar. Ik zie deze flacon regelmatig voorbij komen bij Mascha (Beautygloss) en las al veel positieve reacties. Je betaalt er wel wat voor, maar er zit wel mooi 400 ml in. Niet verkeerd!

20141105_152112Catrice Prime and Fine (4,59). Irritant als je make-up niet blijft zitten de hele dag. Daarom heb ik deze primer gekocht. En wat is hij fijn! Echt een goed prijsje voor dit product ook.

 

20141105_152133

Max Factor CC cream (13,99). Ik gebruikte eerder de BB cream van Garnier, ook een prima product, maar soms wel wat vlekkerig. Deze CC cream geeft een beter resultaat. De kleur lijkt ook iets beter bij mijn huid te passen. Dit is #50 (natural) en past het beste bij een gemiddelde huid. Wanneer je een heel lichte huid hebt, kun je beter gaan voor de #40 (Fair), en als je een donkere huid hebt voor de # 75 (tanned).

20141105_152236New York City 817 South Street Seaport Metro Quartet Oogschaduw (4,29). Even tussendoor, wáárom krijgen alle producten zulke rare en idoot lange namen toegekend? Ik moet soms zo lachen om bloggers die in een vlog laten zien welke producten zij gebruiken: ze struikelen over het ene na het andere woord. Zou lachen zijn om eens een compilatie te maken van deze filmpjes. Misschien een idee voor later. ;)
Goed, ik gebruikte eigenlijk nooit oogschaduw omdat ik  eigenlijk gewoon een beetje een noobje ben op dat gebied. Ik ben altijd bang dat ik eruit zie alsof ik een dik blauw oog heb. Dankzij een aantal bloggers weet ik nu precies hoe het moet!  Ik vond deze kleuren wel mooi voor de herfst.

 20141105_152209En natuurlijk wat kwastjes om het allemaal aan te brengen. Deze kwasten zijn van de Hema, het leek me prima om daarmee te beginnen. Ze kosten daar tussen de 1 en 4 euro. Prima prijsjes! De linkerkwast en de middelste gebruik ik voor het aanbrengen en blenden van oogschaduw. De rechter gebruik ik voor het aanbrengen van blush.

20141105_152101Max Factor Lipfinity, #146 just bewitching (16,99). Ik word echt gek van lipgloss en lippenstift waarbij je een uur na het opbrengen alleen nog maar een vage waas op je lippen ziet en dan vooral op de buitenste randjes. Dat ziet er natuurlijk niet uit. Ik heb nu eindelijk iets beters gevonden! Lipfinity van Max Factor bestaat uit twee laagjes: je brengt eerst de kleur op, en daarna nog een fixerend en glanzend laagje. Het blijft echt heel lang zitten. Ik merkte alleen wel dat je het beter niet halverwege de dag kunt bijwerken door de kleur er nog eens overheen te doen, want dan wordt het een klonterig geheel. Voortaan alleen ‘s ochtends aanbrengen en de rest van de dag vooral niet te veel drinken, eten en praten. ;)

kladblok

 Mijn nieuwe blogboekje! Van de Hema (2,50). Deze gaat voortaan overal mee naar toe. Hierin schrijf ik al mijn ideeën voor nieuwe blogposts!

tas2
Tas van H&M (39,99). Ik zocht al een hele tijd een grote tas waarin ik makkelijk mijn studieboeken en andere rommel mee kan nemen naar de universiteit zonder geïrriteerd te raken van een overvolle tas waarin ik niets kan vinden. Found it! Lekker groot en genoeg ruimte voor alle zin en onzin die ik mee wil nemen.

vest

Vest van H&M (39,99). Op de een of andere manier vertik ik het iedere winter om een dikke trui aan te trekken: het kriebelt en prikt, mijn jas past er niet overheen en ik voel me een enorme ijsbeer. Maar koud heb ik het dan natuurlijk wel. Daarom dan eindelijk, een dik wollig vest voor de winter! Ik liep tegen dit vest aan in de H&M en móést deze hebben. Sinds algemeen bekend is dat de H&M stoffen gebruikt die afkomstig zijn uit omstreden Indiase spinnerijen, had ik eigenlijk met mezelf afgesproken dat ik er geen kleding meer koop. Nou ben ik niet echt een held in het houden aan afspraken die ik met mezelf maak, en ik ben dan ook keihard afgestraft na de aanschaf van dit vest. Kijk maar:

20141105_191202Na het vest drie uur gedragen te hebben, valt de hele mouw al uit elkaar. Zucht. Dit is al de zoveelste keer dat dit gebeurt met H&M kleding. Voortaan misschien toch de H&M maar gewoon voorbij lopen.


5 thoughts on “Shop Til I Drop! Week #44

 1. info@peachlife.nl'Roxanne

  Die tas van H&M heb ik vorig jaar gekocht! Alleen dan in het donkergroen. Deze winter hebben ze precies hetzelfde model, alleen andere kleuren. In het voorjaar had je deze tas ook in pastelkleurtjes! Liefs, Roxanne

 2. kimniessen@hotmail.com'Kimziej

  Hee Roxanne, wat toevallig! Is hij nog een beetje heel na een jaar? ;) Ik vind het een heel fijne tas, hoop dat hij het nog even volhoudt. Grappig dat je noemt dat er ook verschillende kleuren zijn: ik kreeg vandaag de vraag of ze deze tas ook in het bruin hebben, maar omdat ik alleen deze zwarte zag hangen in de winkel, ging ik er van uit dat dit ook de enige kleur was. Weet je welke kleuren ze nu nog meer hebben?

 3. daniellelakeman@gmail.com'Danielle

  Oh wow, wat veel hahahaha! Je lijkt mij wel ;-) Mijn notitieboek van HEMA ligt nu naast mij, het liefst kocht ik ze allemaal!

  PS.Om je vraag op mijn blog te beantwoorden, de bank is van PRONTO wonen. Ze hebben verschillende locaties in Nederland, de fijnste vind ik de vestiging in Villa Arena Amsterdam :)

  1. kimziej Post author

   Haha jaaa die hele collectie van de Hema is leuk! En al die to-dolijstjes die ze hebben… daar ben ik ook fan van. ;)
   Trouwens binnenkort maar eens de Pronto binnenvliegen dan, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>