L’Oréal Color Riche Le Vernis

L’Oréal Color Riche Le Vernis

Nagellak

Wie mij een beetje kent, weet dat mijn nagels altijd van een kleurtje voorzien zijn. Rood, roze, groen, blauw, glitters… Alles komt wel een keer voorbij! Nu heb ik een hele bak vol staan met allerlei nagellakjes die ik in de loop der tijd verzameld heb. Een aantal ervan kan ik net zo goed weg doen: uitgedroogd, klonterig, toch niet de juiste kleur of slechte kwaliteit. Gelukkig heb ik eindelijk een merk ontdekt welke al deze slechte eigenschappen niet heeft. Sinds ik de nagellakjes van de lijn L’oréal Paris Color Riche Le Vernis gebruik, ben ik om!

Ik heb niet altijd tijd (en zin) om mijn nagellak doordeweeks bij te werken. Daarom lak ik altijd in het weekend mijn nagels met een nieuw kleurtje, en hoop ik dat ze het de hele week volhouden. Met deze nagellakjes hoef ik me daar in ieder geval niet meer druk om te maken, want de kleur blijft zo vast als een huis zitten. Bij het aanbrengen glijdt het brede kwastje gemakkelijk over je nagels en verdeelt de nagellak zichzelf als het ware over het oppervlak. Hierdoor is de kans klein dat er nagellak op de huid terecht komt. Als dit wel gebeurt (ik ben niet zo handig met mijn linkerhand ;) ) kun je het gemakkelijk van je huid afkrabben wanneer het opgedroogd is. Op de afbeelding zie je van links naar rechts de kleuren Nouvelle Vague (851), Shocking Pink (210) en Scarlet Vamp (404). 

Pluspunten op een rijtje

mini-vernis-color-riche-l-oreal

Goede prijs-kwaliteit verhouding (5,99 per flesje). Misschien niet zo goedkoop als bijvoorbeeld Catrice, maar echt: het is het waard!

+ Mooie, heldere kleuren

+ Heeft een gelbasis, waardoor de kleur niet uitloopt

+ Is gemakkelijk aan te brengen door het brede kwastje

+ Droogt zeer snel

+ Blijft zeker een week goed zitten

 

top-coat-926-independence-dayIn totaal bestaat de lijn uit 32 verschillende kleuren. En ja: ik wil ze allemaal! Er zijn trouwens ook leuke topcoats verkrijgbaar van deze lijn, bijvoorbeeld Independence Day (926), een grappige confetti-achtige topcoating in de kleuren rood, wit blauw. Ideaal om met deze coat op je nagels Nederland naar de WK-finale te juichen!

Hebben jullie de L’Oréal Color Riche Le Vernis al geprobeerd? En welke kleur vinden jullie het mooist?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>