Happy New Year!

Happy New Year!

vuurwerk

Nog maar een paar uur en dan is het alweer tijd voor een nieuw jaar. Deze dagen staan bol van de terugblikken en vooruitzichten op het nieuwe jaar. Zo ook hier! Voor mij was 2014 eigenlijk gewoon top! Ik ging samenwonen in februari, werd meegenomen op een tripje naar Rome, haalde mijn bachelordiploma, vertoefde een paar weken in de Italiaanse zon (waar we met de auto heen gereden zijn, weer een overwinning!) en begon aan mijn master psychologie. Ik heb een fijne bijbaan en ik heb mijn blog weer opgepakt. Met mijn gezondheid gaat ook nog steeds alles goed en heb het dit jaar best lang vol gehouden om te blijven sporten. Wauw, eigenlijk echt helemaal niets mis mee!

En dan nu, een nieuw jaar. En dus, hoe doorsnee het ook is: tijd voor de  goede voornemens en doelen voor 2015! Wat wil ik zeker gedaan of bereikt hebben volgend jaar?

Afstuderen
Het ziet er naar uit dat dit wel moet lukken dit jaar, maar toch blijft het spannend. Kan ik me deze zomer dan echt een psycholoog noemen? Gek idee hoor, maar wel een flinke opluchting. Zes maanden nog maar!

Meer afspreken met vrienden en familie
Ja, wel een beetje standaard hè? Maar soms ben ik zo bezig met werken en studeren dat ik me ineens besef dat ik vriendinnen al een tijd niet meer heb gezien. 

Een baan vinden
Op dit moment heb ik een leuke bijbaan, maar wanneer ik ben afgestudeerd is het vroeg of laat toch tijd voor een baan waar ik voor gestudeerd heb. Ik hoop na mijn afstuderen snel een geschikte baan te kunnen vinden!

Piano spelen
Al een hele tijd staat mijn elektrische piano te verstoffen. Oeps! Ik heb J. beloofd ooit een nummer te schrijven, dus ja.. het zal er dan toch ooit van moeten komen! ;)

Lekker in mijn vel zitten
Het is wel eens anders geweest, maar afgelopen jaar zat ik eigenlijk heel goed in mijn vel. Regelmatig sporten en gezond eten zorgen ervoor dat ik me fit en opgewekt voel. Volhouden dus! En wat ook helpt: vooral niet schuldig voelen als dat sporten er dan een keertje niet van komt.  

Vaker nieuwe recepten uitproberen
Inmiddels is mijn kookboekenplank aardig gevuld. En dan tóch nog pastasaus of chicken tonight uit een potje halen. Komend jaar dus vaker die kookboeken open slaan!

Voorzichtig zijn met mijn spullen
Voor de gene die me een beetje kennen weten dat ik soms wat onzorgvuldig met mijn spullen om ga. Is iets kapot? Ach, dan koop je het toch gewoon nieuw.

Onze bank heeft nu een soort litteken in de zitting (leg nooit je hete krultang op de bank) en mijn telefoon is uit het autoraam geslingerd toen we de bocht iets te scherp namen. Oh ja, en al die kabeltjes die konijn Suus heeft doorgeknaagd door mijn onoplettendheid… oeps. Komend jaar minder van dit soort verhalen hoop ik.

Een beetje op de centen letten
Impulsief als ik soms kan zijn, haal ik net even te veel boodschappen of neem ik weer kledingstukken mee die ik eigenlijk niet nodig had. Als ik nou eens leer om echt te sparen, zit er misschien deze zomer nog  wel een mooi reisje in!

Reizen
Om daar dan maar gelijk op door te gaan: het lijkt me heerlijk om een flinke reis te maken als ik ben afgestudeerd. Even geen gevoel van verplichtingen, maar gewoon minstens een maand er tussen uit om te zien wat er eigenlijk allemaal aan de andere kant van de wereld gebeurt.

Jeetje mina, wat een lijst alweer. Dat is wel weer even genoeg voor dit jaar denk ik! Hoe was jullie jaar en wat zijn jullie goede voornemens?

Iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling! Laat de vingertjes heel en drink vooral lekker veel. Cheers! ;)

x

 

Liefs


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>