Gewoon even kletsen

Gewoon even kletsen

theeleutenZo. Even bijkletsen en koffieleuten.
Jullie zijn nogal gespamt met Boer Zoekt Vrouw de afgelopen tijd en wat weinig met Kimziej zelf. I agree! Na alle drukte met het begin van een nieuwe stage en daarmee de start van mijn scriptie is het er even bij ingeschoten. Maar geen nood, ik ben er nog!

Vandaag had ik zin om te kletsen, gewoon even zomaar wat hersenkronkels loslaten. Nu ik fulltime naar een beeldscherm staar en het vooral de hele dag heb over jongeren met overgewicht, is het wel leuk om het eens over iets anders te hebben. Ja toch?

Wat ik ten eerste even kwijt wil is dat ik het super vind dat mijn blog steeds vaker bekeken wordt, ondanks de Boer Zoekt Vrouw spam (of misschien wel juist daardoor ;) ). Top! Geeft me veel motivatie om mijn blog vooral in stand te houden. Kimziej.nl viert deze maand trouwens haar twee-jarig jubileum. Drie hieperdepiephoeraatjes en een zelfgemaakte monchoutaart, heeeuj!

Waar ik trouwens net aan dacht (dankzij de taart). Kennen jullie het volgende: je ergert je kapot aan een bepaalde hype. En ineens, als de hype eigenlijk alweer ten einde loopt, merk je dat je er zelf aan meedoet. Nou jawel, ik ben zo iemand. Iedere keer opnieuw betrap ik mezelf er weer op. Doodmoe werd ik van de superfoods en de ik-eet-geen-koolhydraten en de lunchsalades en instagram vol met foto’s van deze salades. En dan nog de foto’s van alle ontbijtjes en groene smoothies. Je zou er toch doodmoe van worden? Totdat ik het ineens leuk begon te vinden. Ik deed er net zo hard zelf aan mee. Oei!

Eerst nog heel voorzichtig. Maar echt, het sluipt er langzaam in en voor je het weet neemt je innerlijke drang om ‘anders’ te eten (en hier ook nog eens een foto van te maken) toe. Dus ja, ik beken: ik hou van dit soort hypes!
Sowieso heb ik echt een obsessie voor alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft. Vraag me niet waarom. Laatst werd tijdens een college gevraagd hoeveel tijd ik dacht te besteden per dag aan eten. Nou echt jongens, daar kan ik simpel over zijn: dit kan gewoon niet minder dan 24 uur zijn. Wat eet ik als ontbijt? Wat eet ik als lunch? Wat eet ik ‘s avonds? Wanneer ga ik boodschappen doen? Zal ik met de fiets of met de auto boodschappen halen? Soms denk ik serieus dat ik beter dietiste had kunnen worden zodat ik heel fijn de hele dag over eten kon praten. Haha. Heerlijk! Komen we trouwens toch weer terug bij mijn stage, waarbij ik meewerk aan een programma dat zich bezighoudt met het bevorderen van een gezonde leefstijl bij kinderen. Past dus eigenlijk helemaal in m’n straatje.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie dit soort hypes vinden met betrekking tot voeding. Vinden jullie het bloedirritant of juist interessant? Let me know!

Dit was even een hersenkronkel tussendoor. Spreek jullie snel weer!

Liefs, Kimziej

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>