Er gaat iets veranderen!

Er gaat iets veranderen!

images

Anderhalf jaar geleden ben ik mijn blog begonnen en sindsdien heb ik met veertien blogs geschreven voor Kimziej.nl. Deze blogs heb ik allemaal met heel veel plezier geschreven, maar minder dan één blog per maand is natuurlijk wel wat weinig. Zonde, dacht ik zo! Daarom heb ik besloten om het over een andere boeg te gooien. Minder lange verhalen, maar meer wat ik in het dagelijks leven meemaak en meeeeeeer foto’s! Van saaie studiedag tot parachutesprong (staat stipt op #1 op mijn bucketlist), ik ga jullie zoveel mogelijk laten zien. Binnenkort volgt de eerste blog in deze nieuwe stijl.  Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag jullie reacties!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>