Diary Day – oktober #1

Diary Day – oktober #1

escape

Wat is er allemaal gebeurd deze week? Ik laat het jullie zien!

Vrijdag was echt een huishouddagje. Soms komt het gevoel van desperate housewife een beetje bovendrijven als
er twee centimeter stof op de kast ligt, de wasmand nog verder uitpuilt dan normaal en er in de koelkast alleen een zielig slokje cola is te vinden. Als ons geliefde konijn Suus dan ook nog eens de zoveelste ontsnappingspoging doet (en hoe!), is de wanhoop wel een beetje nabij.
Oké, ik overdrijf weer een klein beetje. Maar zo’n dag was het dus een beetje. Gelukkig was mijn vriend een dagje vrij en heb ik hem gelijk aan het werk gezet met een theedoek op zijn hoofd en een Swiffer in zijn handen (haha, geintje. Van die theedoek dan).

Om te vieren dat hij een keer een dagje vrij had zijn we lekker gaan lunchen in de stad. Hoewel iedereen toch nog een beetje denkt dat ik in een dorp woon waar geen leuke zaakjes zijn te bekennen: in het centrum is een hele goede lunchroom waar ze de lekkerste broodjes en salades hebben! Ik ging voor een oosterse salade met biefstuk en cashewnoten, jammieeeeee. Helaas geen foto van gemaakt.

brood

Zaterdag heb ik een brood gebakken die eigenlijk best heel goed is gelukt. Misschien is dat omdat het uit een pakje van Koopmans kwam. Maar hé, ik ben een housewife in spé: ik mag dingen uit pakjes maken. Lekker relaxed muziekje erbij en genieten van de zaterdag. suus Helaas werd de rust bruut verstoord toen J. mijn relaxte muziekjes een ziekte toewenste en het inruilde voor wat hardstyle. Ben snel weggerend, en die arme Suus, die zat van schrik op de kast.


2 thoughts on “Diary Day – oktober #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>