Boer Zoekt Vrouw – Tom en Jan kiezen

Boer Zoekt Vrouw – Tom en Jan kiezen

bzvSpannend! Vandaag kiezen de boer zoekt vrouw boeren Jan en Tom hun prinses op het witte paard. Of op de witte koe. Of op ‘t witte schaap. Lees snel verder! 

We beginnen bij beregezellige Bertie. Katherine voelt ‘t allemaal steeds meer ‘stromen’. Gaat de goede kant op, denkt ze. Ik denk van niet. Volgens mij stroomt er over ‘t erf van Bertie vooral alleen een boel ongemakkelijkheid. En stilte. Zelfs de hond kan het niet meer aan en trekt zichzelf als een bolletje wol op de stoel.
Als een of andere bouwvakker loopt ze even later buiten in de regen met dat hondje, die vast blij is dat ie even aan de ongemakkelijkheid kan ontsnappen. Net als Bertie. Tijdens het avondeten stráált de gezelligheid er weer vanaf. Haha.

Tom op z’n houten klompen heeft een voorkeur voor een van de dames en weet dus al helemaal wie ie ‘s avonds z’n bordje boerenkool voor ‘m ziet opscheppen.
Hij neemt Leonie even apart en meldt haar dat ze weer naar huis kan gaan. Leonie steekt er maar gelijk ff een peuk bij op. Groot gelijk, meid. Moet ze ook nog buiten staan wachten totdat Tom het goede nieuws aan Rimke heeft verteld. Arm ding!

Geert is helemaal in z’n element als z’n familie op de koffie komt en de dames weer lekker rondrennen om iedereen tot in de nopjes te verzorgen.
Geert trekt ondertussen een hoofd die zo in een spookhuis zou kunnen: ‘Het fonkelt. Het flikkert. Het is klaar.’ Toch een beetje beangstigend die man, zo af en toe.

Bij Theo gaan ze een potje mens-erger-je-nieten om de boel te redden. Nou, ik kan jullie nu al vertellen: gaat nie werkennn. Nu wil ie een paar dagen met Nance weg. En nu twijfelt ze. He, lastig hoor. En Yvon, die vindt ‘t allemaal maar prachtig.

Oooh en dan Jan. Hij mag kiezen vandaag! Beide dames zijn smóóór op Jan. En Jan is smoor op Rianne. Marieke begint zelfs op het allerlaatste moment nog te klagen over het feit dat ze zichzelf niet kan openstellen en als ze dat wel had gedaan, het zeker was geworden. Juist. Stop nou maar met praten. Rianne is ondertussen helemaal happy-de-peppie. Aaah, ze zijn zo verliefd! Schattig.

Nou, dat was ‘m weer! Volgende week weer een nieuwe update! Bertie en Geert kiezen volgende week. Spannend!
Op de hoogte blijven? Volg me dan op Twitter en/of Facebook.

Tot volgende week!

Liefs, Kimziej


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>