Boer Zoekt Vrouw – Steeds Meer Kriebels

Boer Zoekt Vrouw – Steeds Meer Kriebels

xxx

Iedere boer heeft weer een dame naar huis gestuurd (of ze zijn zelf huilend weggerend, zie de samenvatting van vorige week) en nu wordt het pas echt serious business. Nancy is nog maar helemaal alleen met Theo. En ze wil weg. Het gezicht van Yvon spreekt boekdelen als ze een muis over het aanrecht ziet rennen. Ieeeeh.
Theo houdt het niet meer en barst in janken uit als het gaat om het vertrek van Ria. Nancy weet ‘t ook allemaal niet meer. God, wat lastig toch die liefde.

Bij Bertie wordt het ein-de-lijk een beetje gezellig. Ze hebben er een kaasfondue en een kus-spelletje voor nodig zoals groep achters doen. Maar hèhè! Katherine lacht zich ondertussen rot om Esther’s verhaal over potjes en dekseltjes. Maar stiekem is ze vast jaloers op de aandacht die ze van Bertie opeist. Een vriendin van Bertie vraagt wat ze van haar dames vindt. ‘Wel okee’. Echt weer Bertie. Verder kunnen Katherine en Esther elkaar niet meer luchten of zien.

Tom heeft ondertussen serieuze gesprekken met z’n dames. En Leonie is niet zo blij omdat het gesprek tussen Rimke en Tom net iets te goed gaat. Daarom stort ze zich maar op de Mona-pudding. Heel verstandig, meid. Soms is een flinke pudding de enige redding!
Tom biecht op dat dit de eerste keer is dat ie dames echt leert kennen voordat er gelijk dingen gebeuren. Een echte player die Tom!

Jan laat z’n dames nog niets merken. Marieke wordt helemaal gek en ook zij is de zoveelste die in tranen uitbarst. ‘Ik ga me niet verder open stellen dan ik nu doe, dat ben ik niet!’. En verder nog een heleboel blabla over muren die open moeten of dicht blijven en die pas open gaan als ze meer zekerheid heeft. Met haar geblaat past ze in ieder geval prima tussen de schaapjes. Rianne is ook helemaal in d’r nopjes met Jan. Helemaal happy de peppie. Jan vindt ‘t ondertussen allemaal wel een beetje lastig.

Geert neemt Ada gelijk weer op schoot en pakt ‘r eens even goed bij d’r kont. ‘Krijg ik nog ‘n lekkere zoen?’. En god, zie ik nou echt iets in z’n broek wat ik niet wil zien? Laten we hopen dat m’n ogen me even voor de gek hielden.
‘Jouw spuitwerk is wel goed, voor een dame’ weet Geert uit te brengen tegen Hetty. God wat is het toch een rare man. Overigens wel bijzonder dat hij even later zelf met een dweil in de hand staat. Als hij van de dames weer een dikke lebber krijgt ‘ter beloning’ wordt er weer een boel duidelijk. Zucht.

Nou, dat was ‘m weer! Volgende week weer een nieuwe update van de logeerweek.
Op de hoogte blijven? Volg me dan op Twitter en/of Facebook.

Tot volgende week!

Liefs


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>