Boer Zoekt Vrouw – Leven op de Boerderij

Boer Zoekt Vrouw – Leven op de Boerderij

Boer zoekt vrouw - logeerweek

De logeerweek is nu echt van start gegaan bij de vier boeren en boerin Bertie. Toch wel een beetje onwennig, al die logees over de vloer. En voor de dames valt het ook niet altijd mee. Want wie wil er nou een overall aan als je er altijd tiptop uit wilt zien? Lees snel verder voor het verslag van aflevering 6! 

Stroef met hoofdletter S. Zo begint het bij Bertie. Die vindt het allemaal maar ingewikkeld: sta je dan met z’n vieren op een rij aardappels te schillen. Moet je ook nog eens praten met elkaar. Tijdens het eten volgt een flinke stilte, ook al met een hoofdletter S. Wat een klein bordje eten trouwens. Esther komt ‘s avonds ineens echt uit de kast. Die is verliefd op Bertie en vertelt met tranen in de ogen dat ze alleen nog maar vrouwen wil. Amen.
De volgende dag laat Bertie haar landvoertuigjes aan haar dames zien. Daarna vlucht ze snel tussen de bomen met een schep. Even een kuiltje graven. Superlogisch.

Geert vliegt met Ada de wijnkelder in. Ze kan er nu nog om lachen. Nou, wacht maar!
‘Nou, ik pas’ zegt Geertje. ‘Ik ook’ zegt Hetty. Hèhè, zijn ze toch eindelijk tot bezinning gekomen. Oh wacht, het ging over patience.
Likkebaardend rent Geert de trap op als de dames al in bed liggen. ‘Hup in bed!’ gilt hij. Gelukkig voor de dames lagen ze er al in, maar onder een dikke vette lebber komen ze echt niet uit. Oh ja, Geert was nog van plan om even met de dames te bespreken of ze misschien allemaal nog drie maanden beschikbaar bleven, mocht het mislopen met zijn keuze. Godzijdank heeft hij dit voor zich gehouden. Maar even serieus, wat denk je zelf kleine viezerik?

Tom wil met z’n dames op ‘t land. Of ze even een overall aantrekken. Uuuuh. Nee. Tom is een beetje teleurgesteld in z’n meiden. Ze waggelen er een beetje achteraan en pakken niet eens zelf een schep. Oei, vindt Tommy niet leuk.

Op Texel zitten de dames gezellig op de bank bij Jan. Of hij kinderen wil. Dat vindt ie maar lastig: ‘er is er altijd wel eentje ziek of krakkemikkig of eeh… ja weet ik veel’. Dat dus.
In tegenstelling tot de dames van Tom zijn de overalls bij de vrouwen van Jan in ieder geval geen enkel probleem.

Theo is vroeg uit de veren en maakt daarna een fijn ontbijtje voor z’n chicks. Theo vindt het allemaal wel gezellig. ‘Alleen is ook maar zo alleen’. Groot gelijk, jongen!
Met z’n vieren gaan ze kazen maken. Terwijl hij een onderonsje heeft met één van z’n dames, laat hij de anderen lekker doorwerken. ‘Oh ja, ik zei net van niet: maar doe die kleine kazen ook maar even’, commandeert hij. Hmm.. iets meer gentleman mag wel Theet! Volgende week weer een kans.

Dat was ‘m weer! Volgende week weer een nieuwe update van de logeerweek. Mét het keuzemoment. Spannend!
Op de hoogte blijven? Volg me dan op Twitter en/of Facebook.

See you next week!

Liefs


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>