Boer Zoekt Vrouw – Keuzes, keuzes, keuzes

Boer Zoekt Vrouw – Keuzes, keuzes, keuzes

bzvvv

Yvon zegt het al: Geert heeft intens genoten van de aanwezigheid van de dames. Dat hebben we geweten ja! Maar hij blijkt toch monogaam en kiest voor Hetty (echt?! Ja echt). Of nou ja, monogaam… het is nog steeds tranen met tuiten voor Geert als Ada weggaat. ‘Ik ben normaal echt een keiharde kerel’, zegt hij nog. Wat hij daar precies mee bedoelt laten we maar even in het midden. Wel jammer, ik vond Ada best leuk. Geert ontmoet ook nog even de ex van Hetty als hij bij haar langs gaat. Super gezellig.

En Rianne neemt Jan mee naar haar huisje, vol met foto’s van haar overleden vriend en kattenhaar. Jan twijfelt of Rianne wel over het verdriet van haar jongen heen is. Oeps.Verder staan er babyfoons met camera om de katten in de gaten te houden. Whuuuut. Jan wordt ondertussen besprongen door een langharige pluizenbol. Vies beest. Haha en die Jan als ie langsgaat bij de schoonouders. ‘Wat leuk je te ontmoeten!’, zegt pa. ‘Oh ja, is dat zo?’, zegt Jan. Ghehe.

Nancy vraagt Theo op bezoek. Volgens mij was heel Nederland overtuigt dat haar dochter toch echt haar zus was. Ik twijfel nog steeds. ‘Ik heb zin weer an deze dag’, zegt Theo. En zo is ‘t jongen. Duimpie omhoog. Nancy heeft  trouwens echt een dikke vette walk-in closet. Pleaaaaase Japie, maak ook zo’n loop-in kast voor mij!!

Tom gaat mee naar de vader van Rimke en neemt een kitten mee. NOOOOOO. Dat is écht heel tof. Wil ik ook! Wat een boer trouwens, die pa. Duizend procent Fries. Ik hou niet van Fries. Maar die pa is best okee. Ik denk dat we kunnen lachen als ie volgend jaar zelf meedoet aan BZV!

Katherine heeft het er maar moeilijk mee om eerlijk te zijn op tv. Waar ze vorige week zondag nog zei dat ze Bertie toch wel écht heel leuk vindt, schreeuwt ze nu op televisie dat ze Bertie helemaal niet leuk vond en dat ‘t allemaal maar ongemakkelijk was. Ja, dat laatste snap ik. Dat eerste niet. Nou, en Bertie kiest dus Esther. Die vindt het helemaal te gek dat ze mee mag op citytrip. Woehoee. Diepgaande gesprekken it is.

Nou, dat was ‘m weer! Volgende week weer een nieuwe update, de citytripjes. Spannend!
Op de hoogte blijven? Volg me dan op Twitter en/of Facebook.

Tot volgende week!

Liefs, Kimziej


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>