Boer Zoekt Vrouw – Geert en Bertie kiezen

Boer Zoekt Vrouw – Geert en Bertie kiezen

Geert en BertieHeeft Bertie dan ein-de-lijk een keuze kunnen maken? En wie hoeft niet meer bang te zijn voor Geert die de slaapkamer binnenstormt om een dikke vette nachtzoen van deze boer te ontvangen?

Hetty is helemaal hotel de botel van Geert, die vindt die lebberende boer niet zo heel erg. Ada vindt ‘m wel een tikkie druk. Maar: de dames mogen wel alle kasten in. Uuuh, wat bedoelt ze daar precies mee dan…?
En die Geert vindt zelf ook dat ie flink kan kwekken. En hij stuurt Mary naar huis. Vast omdat ze zelf zo langzaam praat, daar krijgt Geertje ‘t benauwd van. Of is het toch haar beverige stemmetje die doet lijken alsof ze ieder moment in janken kan uitbarsten. Past niet bij zo’n vrolijke flierefluiter als onze Geert!

Het leven van Tom gaat verder met Leonie en Rimke. Leonie gaat over tot de serious business. Wat verwacht Tom eigenlijk van zijn vriendinnetje? Geen werk op de tractor, maar wel een boel kopjes koffie en plakjes cake. Nou, zijn de rollen ook weer verdeeld.

Bij Bertie is het weer kei-gezellig. Op de een of andere manier lijkt het bij Bertie altijd te regenen en zien we beelden van verregende shetlanders. Gelukkig komt er nog een romantische strandwandeling met Ciska. Of nou ja, romantisch… Ciska kapt er mee, ze vindt ‘t niet meer leuk. ‘Wel heftig’, zegt Esther als ze het hoort. Volgens mij doet ze van binnen een vreugdedansje en had ze Ciska nog liever gisteren dan vandaag de deur uit gewerkt.

Jan gaat met z’n overgebleven dames de lammetjes wegen. Én de dames. Tja, ook een boer is een vent en ziet z’n vrouwtjes graag op een goed gewicht.
En daarna gaan z’n worsten draaien. En Rianne houdt van worsten, geeft ze toe. Die grijs op haar hoofd zegt wel weer genoeg.

Theo stottert zich door de aflevering heen: ‘Ik ga ze straks eh… even eh.. aan het werk zetten en dan eh…’. THEO, verman je! Wees eens een kerel en loop niet zo te hakkelen. De dames willen duidelijkheid! En dan is het ineens huilen geblazen. Ria wil niet meer. Wat een gedoe ook hè, die liefde. Ondertussen kan Ria geen woord meer uitbrengen zonder te janken. Arm kind.

Nou, dat was ‘m weer! Volgende week weer een nieuwe update van de logeerweek. Met nog meer keuzemomenten. Spannend!
Op de hoogte blijven? Volg me dan op Twitter en/of Facebook.

See you next week!

Liefs


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>