Boer Zoekt Vrouw – Eerste Keuzemomenten

Boer Zoekt Vrouw – Eerste Keuzemomenten

bzv

Joehoee, zijn we weer! Nou, ik weet wel waar ik het over ga hebben vandaag. In ieder geval niet over rondfladderende vlinders en knetterende vuurvonken. Nee, vandaag ga ik het hebben over het datingleven van een stel nuchtere boeren en hun boerenkolen. Over een paar kletsende dames die kopjes thee drinken en het ongeveer leuker hebben met elkaar dan met hun date. Nou, dat dus. Leuk hè?

Laten we beginnen bij onze eeuwige twijfelaar Bertie. Zucht. Bertie, Bertie, Bertie toch. Maakt ze zomaar Katherine aan het huilen. En wat zegt Bertie? ‘Ja… nou ik ben helemaal verregend dus ik ga me even omkleden’. Esther en Katherine drinken een kopje thee om elkaar te troosten. Misschien wordt dat het nieuwe boer zoekt vrouw- lesbostel?
Verder wordt er niet gezellig gekookt. Nee joh, hoppakee. Zak friet op tafel en klaar. Terwijl Bertie friet haalt, roddelen de dames even lekker door over Bertie. En als de friet is gearriveerd, volgt er doodse stilte. ‘Wat zoek je in een vrouw Bertie?’ vraagt Esther om de stilte te doorbreken. Man, ik krijg het bijna benauwd van plaatsvervangende help-er-valt-een-stilte-dus-ik-moet-wat-zeggen-angst.
Katherine neemt Bertie nog even apart voor een wandelingetje. Katherine wil een knuffel en Bertie vindt dat zichtbaar eng. Die lijkt nog nooit een vrouw te hebben aangeraakt. Is ze eigenlijk wel lesbisch?

Nancy voelt zich vanaf het eerste moment thuis bij Theo. Maareh… een beetje oppervlakkig is ie wel. Ria voelt geen kriebels. Jammer meid. En Sandra twijfelt ook al. OEI. Tja dames, het blijft toch een nuchtere boer hè. Het keuzemoment vindt Theo niet zo leuk. ‘Dan moet ik iemand wegsturen, en dat doen ik nooit’. Vandaag wel Theo, that’s the way the cookie crumbles.Terwijl de dames kletsen tijdens het eten, tikt Theo nog wat biertjes achterover. Arme man.

Geertje vermaakt zich uiteraard nog héél goed met z’n dames en z’n boerenkolen. En Ada, wat een enig mens. Helemaal in d’r noppies. En verder plukken ze boerenkolen. Supercool.
Volgens mij hebben ze na alle commotie rondom Geert besloten om hem niet meer zo fanatiek in beeld te brengen. Waar zijn alle beelden van horror Geert gebleven die als een soort vampier achter die dames aanrent? Vast eruit geknipt.

Bij Jan huppelen de dames de stal binnen. Hoe noemen ze dat ook alweer? Huppelk…?
Marieke blijft sneaky bij Jan op de tractor zitten en eist zekerheid. ‘Ik wil gewoon écht nu die zekerheid! Gewoon voor het échie nu!’ Blablabla.Vivian ligt eruit, omdat Jan het minst goede gevoel bij haar heeft. En dan komt het standaard praatje: ‘jammer, maar ik snap het wel. Ik zag het al aankomen’. Jajaja, zou ik ook zeggen.

De chicks van Tom willen graag nog allemaal even een gesprek met hem. En ik hoor drie keer hetzelfde verhaal. ‘Ik vind het zó leuk met jou! Ik vind het zó leuk op de boerderij! Je bent zó leuk!’ Diepgaande gesprekken it is.
En dan is het moment daar. Met een begrafenismuziekje eronder komt Yvon met d’r rooie jeep het erf oprijden. Yvon kletst nog even één op één met de dames en vraagt aan Lotte wat Tom zo onweerstaanbaar maakt. Ze barst in lachen uit: ‘Onweerstaanbaar is een groot woord! Maar hij is wel leuk’. Hmm. Volgens mij denkt de rest van de dames in Nederland in de categorie ik-wil-boer-Tom daar toch net iets anders over. Ik zeg: vinkjeongeschikt.
Dat vond Tom ook.

Nou, dat was ‘m weer! Volgende week weer een nieuwe update van de logeerweek. Met nog meer keuzemomenten. Spannend!
Op de hoogte blijven? Volg me dan op Twitter en/of Facebook.

See you next week!

Liefs


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>