Boer Zoekt Vrouw – Dagdates

Boer Zoekt Vrouw – Dagdates

dagdates

De speeddates zijn voorbij. Tijd voor het echte werk: de dagdates! Maar liefst een hele dag op pad met al die dames. 

Jan mag met zijn dames de circuspiste in om te dansen op een touwtje. Terwijl de dames vol zenuwen op het koord dansen en af en toe met de heupen moeten schudden (gênant) kijkt Jan gelukkig toe.
Daarna mogen de meiden zich zwaar voor lul zetten door zich te laten schminken als clown waarna ze acteerles krijgen van een zigeuner. GENANT. Meer kan ik er niet over zeggen, echt niet. Rianne, Marieke (inclusief draken-tattoo) en Vivian mogen z’n boerderijtje op Texel betreden. Buurmeisje Laura wordt echter naar haar eigen hutje op Texel gestuurd. Au.

Tom bindt de rolschaatsen onder en gaat rollebollen met z’n blondjes. Leonie wil graag weten wat Tom nou écht in een vrouw zoekt. Terwijl hij het standaard antwoord geeft (samen lachen, goede gesprekken kunnen voeren) loopt het kwijl alweer over het gezicht van de dames.
Lotte houdt een speech over wat zij allemaal verwacht van haar casanova. Tom: ‘Ja… duidelijk’. Dus.
En tóch mag Lieke mee naar de boerderie. Samen met Rimke en Leonie (WHYYYYY?!)

ADHD Geert doet niet moeilijk, die gaat lekker midgetgolfen met de dames. Mary wil maar één ding: ‘gewoon effe met ‘m weg!’. Geert is ook wel van de avontuurtjes: ‘even ruiken, even voelen. Ja, dat vind ik belangrijk’. Misschien was midgetgolfen geen goede keus, Geertje! De dagdate zet zich voort op een skelter en Geert kan maar niet stoppen met ouwehoeren over het proeven van zijn dames. De volgende aflevering zou wel eens een 18+ aflevering kunnen worden, samen met Ada, Hetty, en Mary (‘het toetje’).

Theo gaat lekker knuffelen met zeekoeien (seeeeeeeejkoeien, op z’n Theet’s). ‘Af en toe kijken er wat vrouwen naar mij, en af en toe kijk ik effe naar hen. En dan zien ik wat’. Aldus Theo. Daarna mogen ze aapjes voeren. Karin wordt keihard in haar gezicht gespuugd door een aapie. Daarna vindt ze Theo niet meer leuk. En Theo haar ook niet.
‘Ik heb er zin an’, zegt ie als hij zijn drie dames heeft gekozen. Er bleef trouwens ook niet veel over om te kiezen, want er was nog een dame die niet met Theo mee wilde. En Theo wilde haar ook niet in zijn huis. Wat een prachtige natuurlijke selectie op m’n beeldbuis op de zondagavond.

Stille Bertie wordt met haar dames opgesloten in een kamer en worden gelijk in de handboeien gezet. Goed geregeld Bertie!
Katherine pakt groots uit en maakt een plakboek voor Bertie. Halloooo, we zijn geen veertien meer. Esther maakt ondertussen wel duidelijk dat ze echt voor Bertie wil gaan. Maar dan wel écht he. Nee, écht! Goed, duidelijk Esther. Ciska, Katherine, en Esther mogen mee naar Zeeland. Rosita heeft een andere lesbo gevonden, dus die wil niet meer mee. En Bertie baalt.

Vanaf volgende week gaan de boerinnen logeren! Dat kan niet anders dan weer een boel mooie momenten opleveren. Helemaal op de hoogte blijven van de Boer Zoekt Vrouw artikelen? Volg me op Facebook en/of Twitter!

Tot volgende week :)

Liefs

 


One thought on “Boer Zoekt Vrouw – Dagdates

 1. peterpan@disneyland.usa'Peter

  Tom wil altijd een goed gesprek als de meiden vragen wat hij in een vrouw zoekt, maar vindt dat Lotte toch te veel praat. Dat wordt dus een afvallertje, ook al omdat zij haar ‘eigen ding’ wil blijven doen en niet alles samen wil doen. Alleen koeien melken, Lotte? Maar ik vrees dat Tom voor sommige van de meiden ook wel eens een afvallertje kan worden als hij zo blijft hannessen met antwoorden want de diepgang van de gesprekken, als je die al zo wilt noemen en de vragen bereiken dat van een kroonkurk. Ik zie hem nog de weg opgaan van boer Jan in Canada in 2014, alleen op de boerderie achterbleef, tussen de kuikens, terwijl het grauw weer is en miezert. Zelfs met dat lieve notenmeisje wist hij niets te beginnen behalve uitnodigen in de lokale patattent.

  Van Bertie krijg ik de indruk dat zij eindigt als Aletta, de geitenboerin op Bonaire die het al lang goed vond dat de mannen haar hielpen, maar daarna moesten zij wel weer ophoepelen. Iedere vraag is “zou jij, eventueel, wellicht, willen komen logeren.” Als de ander nee zegt is het blijkbaar ook goed.
  Bertie kan ook niks, laat volgens mij zelfs water aanbranden.
  Verrukt is Bertie over een boekje met poëmen, dat zij krijgt en direct gaat lezen, dan hoeft zij tenminste niet te praten.

  Ria tegen Theo: “Is je vader overleden?” Theo: “Ja” Ria: “Oké.” Oeps.

  Iemand maakte eens de opmerking dat iedere man tot zijn nek door een sloot met koeienstront zou gaan als aan de overkant een naakte vrouw zou zitten die seks met hem zou willen. In het circus zag ik dat het omgekeerde ook het geval is.
  Stilte, verschrikte ogen toen de tatoeages ter sprake kwamen. Dat houdt Jan zeker in zijn achterhoofd, want hij wil duidelijk geen vrouw die haar huid als kladblok gebruikt of om frustraties van zich af te schrijven. Blijft 1 meid over waar hij zich op kan concentreren. Wel zo makkelijk.

  En Geert krijgt van psychologe Yvonne nog enkele tips hoe hij moet vrouwen moet omgaan, dat zij er niet voor de mooi zijn. Ben benieuwd of hij ook werkelijk naar dr. Phil luistert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>