Boer Zoekt Vrouw – Citytrips

Boer Zoekt Vrouw – Citytrips

bzvv

Oeh lala, het is tijd voor de boer zoekt vrouw citytrips! Even weg van de koeien, schoonouders, kattencamera’s (ja echt) en ongemakkelijke momenten aan de keukentafel. This is where the magic happens! 

Geert en Hetty zitten lekker te chillen op een terrasje in Lanzarote.
‘Ik zal je laten voelen hoe blij ik met je ben’, zegt Geert. ‘Hoe dan?’, vraagt Hetty vet serieus. Hetty would like a fresh orange juice. ‘Ja ik ook’, zegt Geert tegen de ober. Dat dus. Geert blijft zoals gewoonlijk lekker veeleisend en opdringerig. Ben benieuwd hoe lang Hetty dat volhoudt. Dat vraagt ie zichzelf ook af. En ook hoe ‘die ander van ‘m’ het zo lang heeft volgehouden, dat vraagt ie zich ook al af. Wat een gedenk en gedoe allemaal. Gewoon lief zijn voor elkaar en geen ruzie maken, klaar. Oh ja, en af en toe M&M’s meenemen met de boodschappen. Dat helpt altijd, ik spreek uit ervaring.

Theo en Nancy zitten in Oslo, heel gezellig in twee aparte kamers. Theo vindt ‘t allemaal wel prima. ‘Geen paniek’, zegt ie. En zo is ‘t. Nancy duikt gelijk in de serieuze shit. Theo vindt dat ook shit: ‘we praten wel veel maar we snappen elkaar niet’. Shit man. Maar ze zijn zo lief samen! Dan kan die zoen er ook nog wel bij. Da’s niet shit. Da’s gewoon leuk. Ja toch.

Bertie en Esther zijn een weekend in Berlijn. ‘Duwen of trekken?’ vraagt Esther voor de deur van het hotel. Tja, dat soort dingen snap je natuurlijk ook niet als je hartstikke lesbie bent, of als je het ineens een beetje bent, zoals in het geval van Esther. Ze drinken warme choco bij een vuurtje en daar is ie dan;  eerste zoen! Toppieee. En ineens zijn ‘t twee kleffies.

Jan en Rianne zitten in Dublin en Jan laat gelijk z’n volksdanskunsten even zien. Mooi man. Als ze een happie gaan eten heeft Rianne haar bord eerder leeg dan Jan. Hoe kan dat dan?! Wie BZV die-hard volgt weet dat Jan echt zo snel eet als een olifant met eetbuidrang. Misschien vond ie het niet zo lekker. Wat de boer niet kent… Nou ja dat dus. Maar misschien is ‘t ook wel niet zo. Okee Kimziej, kappen nu. Ze drinken Ierse biertjes in de kroeg en dat vinden ze helemaal niet leuk. Echte boeren. Verder bespreken ze even alle babynamen van alle babyboertjes die de komende jaren gebaard gaan worden. Nou, nou!

Rimke wordt ondertussen wakker naast Tom in Dubrovnik. Wat een lief stel is het ook. Serieus, ik hou van klagen, maar wat kan ik hier nou over zeiken?
Oh oeps, Tom is nog niet zo verliefd. Minpuntje. Oh wacht, toch wel. Na tien bier. Zoenuuuuuh.

Nou, dat was ‘m weer! Volgende week de allerlaatste aflevering.
Op de hoogte blijven? Volg me dan op Twitter en/of Facebook.

Tot volgende week!

Liefs, Kimziej


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>